unnamed.jpg

Mission

Vi brinner för kvinnors sparande och vår mission är att öka världens kvinnors totala förmögenhet. Alla människor ska ha samma rättigheter och genom ekonomisk trygghet så anser vi att vi bidrar till ett hållbarare och mer jämställt samhälle. Sue Ellen Investments grundades för att påverka finansbranschen, vägleda och engagera fler kvinnor att investera och få kontroll över sin ekonomi.

Kapitalförvaltning

Sue Ellen Investments kommer inom kort erbjuda förvaltning och sparande med fokus på kvinnor. Vi lanserar Global Lifestyle Portfolio med börsnoterade bolag inom livsstil. 

Två saker kommer skilja oss åt ; vad vi gör och hur vi gör det. Vi guidar kvinnor att ta kontroll över sin ekonomi och uppnå sina mål.  Vi strävar efter att generera kapital genom att positivt engagera och motivera kvinnliga investerare och entreprenörer.  Genom att lyfta och skapa engagemang kring utmaningar om sparande så vill vi göra detta på ett enklare och roligare sätt.

Historia

Sue Ellen Investments grundades av Therese Nyren,

civilekonom med många års erfarenhet av finansbranschen och tolv års erfarenhet av kapitalförvaltning. Hon har tidigare arbetat på bl.a. Nordea, The Öhman Group och Consertum Kapitalförvaltning.

Erika Tapper är partner och Head of Marketing på Sue Ellen Investments. Hon har tio års erfarenhet av PR och  marknadsföring inom hälsa- och skönhetsbranschen. Erika har drivit egen PR-byrå där hon har arbetat med flera globala skönhetsvarumärken.

Therese Nyrén

VD/Förvaltare

Kontakta Therese Nyrén

therese@sueelleninvestments.com

+46 708 61 07 20

Erika Tapper

Head of Marketing / Partner

Kontakta Erika Tapper

erika@sueelleninvestments.com

+46 762 35 75 90

Vårt Team

Karlavägen 30

114 31, Stockholm

info@sueelleninvestments.com

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn